En güzel bikinili foto veren top modeller.

 Gigi Hadid

Köklerini her daim dışa vurmaktan çekinmeyen Gigi Hadid'in babası Müslüman, annesi ise Hristiyan. Hadid kardeşlerin bir diğeri olan Bella Hadid de her fırsatta Müslüman olduğunu dile getiriyor.

Gigi Hadid hangi markanın yüzü?

Ünlü süper model Gigi Hadid, moda markası Self-Portrait'in 2022 sonbahar-kış kampanyasında yer aldı. 27 yaşındaki Amerikalı model, kampanya için New York sokaklarında poz verdi.

Mini etekli bikinisiyle hayran bıraktı

Gigi Hadid iç giyim fotoları bikinili fotoları

Kate Upton

Katherine Elizabeth Upton, Amerikalı model ve oyuncudur. Magazin dünyasında ilk kez 2011'de Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde ortaya çıktı. Yine bu derginin 2012, 2013 ve 2017 sayılarında kapak modeli oldu. Ayrıca Vanity Fair dergisinin 100. yıl dönümünde kapak olmayı da başardı.

Kate Upton'a benzeyen oyuncu kimdir?

Charlotte McKinney ve Kate Upton'ın pek çok ortak noktası var: İkisi de Florida'da büyüdüler, ikisi de sarışın bombalar ve zar zor orada bikiniler içinde gerçekten iyi (ve korkutucu derecede benzer) görünüyorlar. 

Kate Upton , 2023'te net değeri 30 milyon dolar olan Amerikalı bir modeldir . Kate Upton, Justin Verlander ile evli ve bir çocukları oldu. Kate Upton ilk olarak 2011'de Sports Illustrated Swimsuit Sayısında yer aldı ve 2012, 2013 ve 2017 sayılarının kapak modeli oldu.


Kate Upton villada keyif içinde yaşıyor.Haftalık kirası 450 bin dolar olan villada kıvrımlarını sergiledi.

Kate Upton okyanus üzerinde olay dansı. İşte Detaylar

Kate Upton mavi bikinisiyle İnstagram da boy gösterdi. İnstagram Fotoları.  Pinterest Fotoları

Foto Galeri

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara

Popular Posts

Recent Posts

Support

Need our help to upload or customize this blog Contact me with details about the blog customization you need.